Ajánlatunk

 

A zenének az élet szinte minden területén helye van, vagy helye lehet. Nem csak a magánéletben, de az üzleti, közéleti és civil lét társas életének legkülönbözőbb színterein is. A Largo Egyesület úgy biztosítja a zenét ezen színtereken, hogy a rendezvényszervezők profizmusát a legnagyobb művészi igényességgel egyesíti. Közreműködőink képzett fiatal művészek, hangszeresek és énekesek. Kívánság szerint a legkülönfélébb apparátusú, időtartamú és funkciójú koncertek megszervezését vállaljuk, az egyperces fanfártól az egész estés operaelőadásig. Az alábbiakban csupán néhány jellemző lehetőségről adunk leírást.


Fanfár:
Két-három trombita, esetleg további rézfúvósok gyors figyelemfelkeltésre képesek fesztivál-megnyitókon, versenyfordulók eredményhirdetésekor. A fanfár praktikus és elegáns megoldás szünetek végének jelzésére is, a csengetés helyett.

Frissítő zene:
Tapasztalati tény, hogy gyorsabban csökken a hallgatóság figyelme, ha csak a beszéd egyoldalú ingereinek van kitéve. Ezért nem csak kellemes, de hasznos is egy klarinét-trió, fúvósötös vagy vonósnégyes alkalmazása konferenciák ülésszakai között, értekezletek szüneteiben, sajtótájékoztatók elemeként.

Fesztiválzene:
Egy fúvószenekar vagy vonós kamarazenekar műsora jól illeszkedik bármely egész napos programsorozatba (borfesztivál, szabadtéri főzőverseny, "kiállítás és vásár" típusú rendezvények stb.)

Asztalizene:
Halk zongora-, harmonika- vagy gitárzene, fogadások, magán- és munkavacsorák hátterében. Külföldi munkatársak vendégül látásakor hatásos a magyaros ételek mellé magyaros zenét is rendelni.

Tánczene:
Tangóharmonika, zongora-bőgő-dob trió, cimbalom. Azok számára, akik az átlagosnál igényesebb táncestet vagy lakodalmat kívánnak rendezni.

Esküvői szertartások zenéje:
Egyéni ízléshez szabott orgonadarabok a templomi esküvőhöz, ünnepélyes kórusének vagy meghitt fuvola-hárfa duó a polgári házasságkötéshez, be- és kivonuláskor.

Zene gyerekeknek:
Születésnapi zsúrokra és más gyerekprogramokra érdekes karakterhangszereket (pl. nagybőgőt) és mókás együtteseket (pl. tuba-pikoló duót) ajánlunk.

Szerenád:
Gitárkíséretes dal, néhány fős énekegyüttes vagy fuvola és gitár szelíd hangjai - mindezek egyformán hatásosak az ablak alatt. Lehetőséget teremtünk egy már-már feledésbe merülő szokás gyakorlására, kiemelve, hogy az alkalmi (születésnapi-névnapi-évfordulós) köszöntésnek is különösen kedves módja lehet.

Gyászzene:
A gyászszertartásokhoz hagyományosan illik három harsona együttese. De vonósnégyes vagy kórus éneke is segíthet kialakítani a méltó atmoszférát a ravatalozáson, temetésen.

A társművészetek kiszolgálása:
Irodalmi felolvasóestek és képzőművészeti kiállítás-megnyitók zenéjét a társművészeti alkotások stílusának maximális figyelembevételével választjuk ki. Vállaljuk táncelőadások élő zenekíséretét is. Teljes nyitottsággal fogadunk bármely rendhagyó interdiszciplináris kezdeményezést.
 

Írjon nekünk a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail  címre, és mi segítünk kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő ajánlatot!