A Largo Közhasznú Egyesületet a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem művészei és hallgatói alapították 2006-ban. Elsődleges célunk, hogy a Zeneakadémia által arra érdemesnek tartott hallgatóknak és kezdő művészeknek fellépési lehetőséget biztosítsunk. Tevékenységünkbe tartozik a koncertek vagy háttérzenei produkciók teljes körű szervezése (koncertszervezés) és az ezekhez tartozó kiegészítő szolgáltatások biztosítása (rendezvényszervezés).

Támogatott művészeink között több mint száz szólista és együttes szerepel. Koncertjeinken, valamint esküvőkön, konferenciákon vagy üzleti vacsorákon biztosított háttérzenei szolgáltatásunk alkalmával a komolyzene és jazz teljes vertikumát felölelő repertoárból adunk elő, igény szerint.


Egyesületünk pártoló tagja dr. Batta András, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem volt rektora. Referenciáink között államigazgatási és kulturális intézmények, követségek, vállalatok és alapítványok szerepelnek.

 

Kérjen ajánlatot egy perc alatt kitölthető űrlapunkon, vagy írjon a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, és munkatársaink 24 órán belül elkészítik egyesületünk személyre szabott ajánlatát az Ön számára!